Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití toho webu. Prohlížením s tím souhlasíte.

Kontakty

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

251 564 098 Po - Pá (11 - 18 hod) info@happydivers.cz

 

Adresa prodejny:
Na Václavce 18, Praha 5

Otevírací doba prodejny: Pondělí - Pátek 11:00 - 18:00

zobrazit kontakt

PADI 5***** IDC

Jsme jediné certifikované
PADI 5* IDC centrum v ČR

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

CENA PRO VÁS 6 475 Kč (254 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 1 690 Kč (66 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 6 570 Kč (258 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

CENA PRO VÁS 725 Kč (28 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 990 Kč (39 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 390 Kč (15 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

„Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.“

Udělujete tímto souhlas Happy Divers, s.r.o., se sídlem Otínská 813/5, Praha 5, IČ 27604730, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu
  • informace o zakoupeném zboží


Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem: zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem: zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

  • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů