Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití toho webu. Prohlížením s tím souhlasíte.

Kontakty

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

251 564 098 Po - Pá (11 - 18 hod) info@happydivers.cz

 

Adresa prodejny:
Na Václavce 18, Praha 5

Otevírací doba prodejny: Pondělí - Pátek 11:00 - 18:00

zobrazit kontakt

PADI 5***** IDC

Jsme jediné certifikované
PADI 5* IDC centrum v ČR

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

CENA 1 690 Kč (66 EUR)
skladem
CENA 6 570 Kč (258 EUR)
skladem
CENA 9 990 Kč (392 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

CENA 725 Kč (28 EUR)
skladem
CENA 11 313 Kč (444 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

„Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.“

Udělujete tímto souhlas Happy Divers, s.r.o., se sídlem Otínská 813/5, Praha 5, IČ 27604730, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu
  • informace o zakoupeném zboží


Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem: zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem: zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

  • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů