Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití toho webu. Prohlížením s tím souhlasíte.

Kontakty

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

251 564 098 Po - Pá (11 - 18 hod) info@happydivers.cz

 

Adresa prodejny:
Na Václavce 18, Praha 5

Otevírací doba prodejny: Pondělí - Pátek 11:00 - 18:00

zobrazit kontakt

PADI 5***** IDC

Jsme jediné certifikované
PADI 5* IDC centrum v ČR

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

CENA PRO VÁS 6 975 Kč (274 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 5 140 Kč (202 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 1 690 Kč (66 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

CENA PRO VÁS 3 490 Kč (137 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 12 690 Kč (498 EUR)
skladem
CENA PRO VÁS 1 290 Kč (51 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost Happy Divers, s.r.o., se sídlem Otínská 813/5, Praha 5, IČ 27604730, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů